Borostyán nyakláncok, karkötők, egyedi láncok BABÁKNAK, a fogzási fájdalom enyhítésére

A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, a népi gyógyászat szerint erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére. A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel. A bébi-borostyánláncnak Ausztriában, Németországban és Svájcban régóta nyugtató, fájdalom- és lázcsillapító hatást tulajdonítanak (ott még gyógyszertárakban is kapható), ezért a kisgyerekek fogzásakor gyakran használják.

webáruházBorostyán babaláncok

Igényes kidolgozású, biztonságos, szemenkénti csomózással készített borostyánláncok a fogzási fájdalom enyhítésére nagy méret és színválasztékban itt.

 


Melyiket válasszam?

Alapvetően bármelyiket választhatod, mindegyik egyformán hatásos. A szín csupán ízlés dolga, a méret és forma kiválasztásában segítünk.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási díj a fizetési és a szállítási módtól függ, 600-1600 Ft között van, de vannak ingyenes szállítási akciók is, pl a Zöld Hétfő.

Borostyán nyakláncok, karkötők, fülbevalók GYERMEK és FELNŐTT méretben