2023 július 12-től érvényes szállítási díjak

BELFÖLDI szállítási díjak:

Szállítási / fizetési módok ELŐRE FIZETÉS (átutalás, PayPal) UTÁNVÉTTEL
Postai ajánlott levél Sima 900 Ft NEM VÁLASZTHATÓ
Elsőbbségi 1000 Ft
FoxPost csomagautomata 1-3 nap 900 Ft NEM VÁLASZTHATÓ
MPL futárszolgálat házhoz szállítás 1-2 nap 2000 Ft NEM VÁLASZTHATÓ
MPL postapont (postán maradó/automata)
1-2 nap 1800 Ft NEM VÁLASZTHATÓ
       
 • Ajánlott levél:
  Borítékban, a láncokat buborékos fóliába csomagolva postázzuk.
 • Elsőbbségi ajánlott levél:
  Általában megérkezik a feladást követő munkanapon, de garancia nincs rá.
 • FoxPost: nagyobb bevásárlóközpontokban található automatába kérheted a kézbesítést, melyet térképes keresővel választhatsz ki.
  2-4 nap alatt szokott megérkezni. Amint átvehető, sms-ben küldik a nyitókódot, 3 napon belül kell elmenni a csomagért, aztán visszaküldik.
  Utánvéttel is lehet fizetni az automatánál, de CSAK BANKKÁRTYÁVAL!
 • MPL futárszolgálat:
  statisztikai időgarancia: csomagok 96%-a a feladást követő munkanapon megérkezik, 98%-a 2 munkanapon belül.
  Házhoz kézbesítés: a posta alkalmazottja viszi ki a megrendelésben megadott címre.
  Posta Pontra kézbesítés: Több, mint 2500 Postapont közül választhatsz, a küldemény a legközelebbi postaponton átvehető. A PostaPontok helyéről a PostaPont térképes keresőn tájékozódhatsz. Telefonos értesítés NEM kérhető, de elektronikus előrejelzést küldenek a szállítás napján. Kétszeri kézbesítési kísérlet után, ha nem tudja kézbesíteni, a csomagot leadja a postán, ott átveheted.

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE

Postán
Csak előre kifizetett (banki átutalással vagy PayPal-on) kisebb csomagokat tudunk külföldre postázni. A szállítási díj nagy mértékben függ a csomag súlyától.
1-2 borostyán lánc postaköltsége EUROPAI Uniós országokba 2600 Ft légipostán ajánlott levélben. Ennél nagyobb értékű csomag szállítására postai úton csak akkor vállalunk felelősséget, ha értékbiztosítást is kötünk a csomagra, ami viszont tovább drágítja a postaköltséget. A tervezett megrendelés pontos szállítási díjával kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!


Személyes átvétel:

– Kozármislenyben előzetes egyeztetés után (tel: 30/ 68 33 557, 30/ 9636395, 72/ 370 767. Cím: Zrínyi u. 26).
– Pécsen a Kismama Módi üzletben (Rákóczi út 46. Kereskedők Háza)


Szállítási határidők (belföldön):

A raktáron lévő termékeket  a megrendelést követő 2 munkanapon belül elküldjük. A futárszolgálatok 1-4 munkanapon belül szállítják ki.

Az ettől eltérő szállítási határidőket a termék adatlapján feltüntetjük.

Ha nincs raktáron a termék, 24 órán belül elküldünk e-mailen egy visszaigazolást, hogy mikorra tudjuk vállalni a szállítást.


Fizetési módok:

A webáruházban megrendelt termékeket kifizetheted banki átutalással (előreutalást kérünk, a terméket a pénz beérkezése után postázzuk), Bankkártyával Barionnal (ez esetben is előre fizetést kérünk), illetve személyes átvétel esetén készpénzben.

Az utánvétet az át nem vett rendelések nagy száma miatt átmenetileg megszüntettük.


Tudnivalók a különböző szolgálatatásokról:

MPL Futárszolgálat (a Magyar Posta Logisztikai Üzletágának futárszolgálata):

 • NINCS telefonos egyeztetési lehetőség. A futárszolgálat a kézbesítés napján elektronikus előrejelzést küld a rendeléskor megadott mobilszámra. Ha nem tudják kétszeri kísérlet után sem kézbesíteni, leadják a legközelebbi csomagelosztó postán, ott lehet átvenni.
 • Garantált kézbesítési határidő: max. 48 óra (szállítás csak munkanapokon, illetve pótdíj ellenében szombaton)
 • Értékgarancia
 • Internetes nyomonkövetés
 • Kétszeri kézbesítési kísérlet

Levélpostai küldemény:
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZUNK! Ha utánvéttel szeretnél fizetni, futárszolgálattal küldjük. A posta futárszolgálatával olcsóbb, mint ha levélként küldenénk utánvéttel.
Nincs értékbiztosítás, értékgarancia. Ha elveszik a küldemény, nem vállalunk érte felelősséget.

 • Ajánlott levél:
  Postakész borítékban, a láncokat buborékos fóliába csomagolva postázzuk, a postás nem dobhatja be a postaládába. Általában 2-3 nap alatt ér oda.
 • Elsőbbségi ajánlott levél:
  Bélelt (buborékos) borítékban postázzuk, a postás nem dobhatja be a postaládába. Általában megérkezik a feladást követő munkanapon.

Egyéb tudnivalók:

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja is őt terheli.