#virushelyzet

A mindennapi csomagfeladást a vírushelyzet miatt felfüggesztettük határozatlan időre, de a májustól érvénybe lépett enyhítések miatt mi is lazítunk kicsit, és az alábbiak szerint vállaljuk a csomagok feladását:

 • Posta (ajánlott levél, MPL házhoz és Postapont): heti 2 alkalommal hétfőn és csütörtökön, a csomagok általában másnap megérkeznek.
 • FoxPost csomagautomata: heti 1 alkalommal kedd reggel 9-10 között (a csomagok általában másnap megérkeznek)

A szállítási költség a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függ, 600-1900 Ft között. Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti megrendelés esetén.

BELFÖLDI szállítási díjak:

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi.

A webáruház rendszere kiszámolja a kosárba tett termékek súlya alapján a szállítási költséget.

A következő táblázat foglalja össze a különféle szállítási díjakat (Érvényes 2019. május 25-től):

Szállítási / fizetési módok ELŐRE FIZETÉS (átutalás, PayPal) UTÁNVÉT
Postai ajánlott levél Sima 600 Ft NEM VÁLASZTHATÓ
Elsőbbségi 650 Ft
MPL futárszolgálat
Házhoz száll. 1350 Ft 1850 Ft
PostaPont 1150 Ft 1650 Ft
MPL postapont
  1050 Ft 1550 Ft
FoxPost csomagautomata
  800 Ft 1300 Ft
 • Ajánlott levél:
  Postakész borítékban, a láncokat buborékos fóliába csomagolva postázzuk.
 • Elsőbbségi ajánlott levél:
  Általában megérkezik a feladást követő munkanapon, de garancia nincs rá.
 • MPL futárszolgálat:
  statisztikai időgarancia: csomagok 96%-a a feladást követő munkanapon megérkezik, 98%-a 2 munkanapon belül.
  Házhoz kézbesítés: a posta alkalmazottja viszi ki a megrendelésben megadott címre.
  Posta Pontra kézbesítés: Több, mint 2500 Postapont közül választhatsz, a küldemény a legközelebbi postaponton átvehető. A PostaPontok helyéről a PostaPont térképes keresőn tájékozódhatsz.
 • Telefonos értesítés NEM kérhető, de elektronikus előrejelzést küldenek a szállítás napján. Kétszeri kézbesítési kísérlet után, ha nem tudja kézbesíteni, a csomagot leadja a postán, ott átveheted.
 • 1 munkanapos időgarancia: ha nem érkezne meg 1 munkanapon belül, kártérítés kérhető
 • FoxPost: nagyobb bevásárlóközpontokban található automatába kérheted a kézbesítést, melyet térképes keresővel választhatsz ki.
 • A csomagokat kedden és csütörtökön reggel (néha sűrűbben) adjuk fel, általában 1-2 munkanapon belül megérkezik, de előfordulnak néha csúszások. Amint átvehető, sms-ben küldik a nyitókódot, 3 napon belül kell elmenni a csomagért, aztán visszaküldik.
 • Utánvéttel is lehet fizetni az automatánál, de CSAK BANKKÁRTYÁVAL!

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE

Postán
Csak előre kifizetett (banki átutalással vagy PayPal-on) kisebb csomagokat tudunk külföldre postázni. A szállítási díj nagy mértékben függ a csomag súlyától.
1-2 borostyán lánc postaköltsége EUROPAI országokba 1500 Ft légipostán ajánlott levélben. Ennél nagyobb értékű csomag szállítására postai úton csak akkor vállalunk felelősséget, ha értékbiztosítást is kötünk a csomagra, ami viszont tovább drágítja a postaköltséget. A tervezett megrendelés pontos szállítási díjával kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!


Ingyenes szállítás:

-az egész ország területén 20.000 Ft feletti megrendelésnél. (Az esetleges utánvét költsége nem tartozik bele, az felárként fizetendő, a rendszer a fizetendő végösszeghez adja.)

Személyes átvétel:

– Kozármislenyben előzetes egyeztetés után (tel: 30/ 68 33 557, 30/ 9636395, 72/ 370 767. Cím: Zrínyi u. 26).
– Pécsen a Kismama Módi üzletben (Rákóczi út 46. Kereskedők Háza)


Szállítási határidők (belföldön):

A raktáron lévő termékeket  a megrendelést követő munkanapon, illetve ha 14 óráig beérkezik a megrendelés, akkor még aznap elküldjük. A futárszolgálat a 2 munkanapon belül szállítja ki.

Az ettől eltérő szállítási határidőket a termék adatlapján feltüntetjük.

Ha nincs raktáron a termék, 24 órán belül elküldünk e-mailen egy visszaigazolást, hogy mikorra tudjuk vállalni a szállítást.


Fizetési módok:

A webáruházban megrendelt termékeket kifizetheted utánvéttel (a futárnak kell fizetni az áru átvételkor), banki átutalással (előreutalást kérünk, a terméket a pénz beérkezése után postázzuk), Bankkártyával Barionnal (ez esetben is előre fizetést kérünk), illetve személyes átvétel esetén készpénzben.

Számlaszámunk: 50800180-15201094-00000000
szla. tulajdonos: Greenweb Kft. Bank: Szigetvári takarékszövetkezet.
A MEGJEGYZÉS ROVATBA ÍRD BE A MEGRENDELÉS SZÁMÁT!


Tudnivalók a különböző szolgálatatásokról:

MPL Futárszolgálat (a Magyar Posta Logisztikai Üzletágának futárszolgálata):

 • NINCS telefonos egyeztetési lehetőség. A futárszolgálat a kézbesítés napján elektronikus előrejelzést küld a rendeléskor megadott mobilszámra. Ha nem tudják kétszeri kísérlet után sem kézbesíteni, leadják a legközelebbi csomagelosztó postán, ott lehet átvenni.
 • Garantált kézbesítési határidő: max. 48 óra (szállítás csak munkanapokon, illetve pótdíj ellenében szombaton)
 • Értékgarancia
 • Internetes nyomonkövetés
 • Kétszeri kézbesítési kísérlet

Levélpostai küldemény:
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZUNK! Ha utánvéttel szeretnél fizetni, futárszolgálattal küldjük. A posta futárszolgálatával olcsóbb, mint ha levélként küldenénk utánvéttel.
Nincs értékbiztosítás, értékgarancia. Ha elveszik a küldemény, nem vállalunk érte felelősséget.

 • Ajánlott levél:
  Postakész borítékban, a láncokat buborékos fóliába csomagolva postázzuk, a postás nem dobhatja be a postaládába. Általában 2-3 nap alatt ér oda.
 • Elsőbbségi ajánlott levél:
  Bélelt (buborékos) borítékban postázzuk, a postás nem dobhatja be a postaládába. Általában megérkezik a feladást követő munkanapon.

Egyéb tudnivalók:

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja is őt terheli.