garanciaSzeretnénk, hogy vásárlóink maximálisan elégedett legyenek az általunk forgalmazott borostyán termékekkel, ennek érdekében 14 napos “próbaidőt” – pénzvisszafizetési garanciát kínálunk és az alábbi tudnivalókat szeretnénk figyelmébe ajánlani:

Mivel a borostyán természetes anyag, és a láncok kézi megmunkálással készülnek, soha nem tökéletesen egyformák.

A terméklapon található fotó típuskép: igyekszünk mindig a raktáron lévő láncokra leginkább jellemző képet  megjeleníteni, de  a képtől minimálisan eltérhet az egyes láncokon található borostyán szemek formája, színárnyalata.
A láncokon előfordulhatnak kevésbé szépen kidolgozott vagy nem áttetsző, zárványos, foltos, lyukas borostyánszemek is.

Ha az elküldött borostyán lánc nem felel meg az elképzeléseinek és 14 napon belül visszaküldi hozzánk, kérheti a termék cseréjét vagy élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített, “A távollevők között kötött szerződés” feltétel nélküli elállási jogával az alábbiak szerint:

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára*, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
A nem megfelelő csomagolás vagy postázási mód esetén előforduló károk, a csomag esetleges elveszésének felelőssége a Vásárlót terhelik.
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Termék cseréje 14 napon belül:

Ha nem tetszik a kiválasztott lánc vagy mégsem jó a választott méret, kérheti a termék cseréjét. Ez esetben küldje vissza a terméket postán (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen), írja le, hogy pontosan milyen láncot szeretne, és adja meg az elérhetőségét is (telefon vagy e-mail). Árkülönbség esetén is lehetőség van cserére, ez esetben egyeztetjük a különbözet kifizetésének módját.
A nem megfelelő csomagolás vagy postázási mód esetén előforduló károk, a csomag esetleges elveszésének felelőssége a Vásárlót terhelik.
A cserelánc újbóli elküldésének postaköltsége a vásárlót terheli, ha különbözet fizetése miatt nincs szükség fizetésre, akkor a legegyszerűbb (és legolcsóbb) módja ennek, ha postázáskor vesz a postán egy normál méretű “Postakész ajánlott levél” borítékot, és a lánc mellé teszi a borítékba.

Ha esetleg mi küldtünk a rendeléstől eltérő méretet vagy színt, és emiatt van szükség a cserére, mi is hasonló módon küldünk válaszborítékot.

2 hetes próbaidő:

A láncokra a vásárlás napjától számított 14 napos “próbaidőt” is adunk: azt szeretnénk, hogy  mindenki kockázat nélkül kipróbálhassa a borostyán hatékonyságát.  Ha nem tapasztal változást, vagy bármi okból nem szeretné megtartani a láncot, küldje vissza lehetőleg a számlával együtt (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen), adja meg a bankszámla számot, amire visszafizethetjük a termék árát.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára*, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Garancia – garanciális csere:

A borostyán termékekre rendeltetésszerű használat* esetén a vásárlás napjától számított 6 hónap garanciát vállalunk. Ha a terméket nem közvetlenül tőlünk, hanem viszonteladó partnereink egyikénél vásárolta, kérjük a számla vagy blokk bemutatását (fénymásolat küldése is elegendő).
Ha a vásárolt termék gyártási hibásan került kiszállításra vagy rendeltetésszerű használat* mellett jelentkezik a hiba, kicseréljük.
A leggyakoribb gyártási hibák:
– a csavarzár belsejében lévő csomót nem húzzák meg elég erősen, vagy túl röviden hagyják a madzagot, és kioldódik a csomó, kicsúszik a zárból
– a megmunkálási folyamat során sérülhetnek a borostyán szemek, és a nem észrevehető repedések mentén később eltörhet a szem
A cseretermék szállítási díját kifizetjük, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen).

* Rendeltetésszerű használat:
A borostyán lánc nem játékszer, ne engedje, hogy a gyermek rágja, húzgálja. Szétrágott, megnyújtott, elszakított láncokat nem tudunk garanciában kicserélni.

Fokozottan figyeljen gyermeke biztonságára, kisbabát soha hagyjon őrizetlenül, ha rajta van a nyaklánc!

GARANCIA IDŐN TÚL – Borostyán nyakláncok javítása, újrafűzése

Garancia időn túl is vállaljuk a borostyán láncok javítását, újrafűzését 1-5 munkanapos határidővel. A javítás általában újrafűzéssel jár, de ha megoldható újrafűzés nélkül is, az ár egyedileg változik a munka mértékéhez mérten.

Az újrafűzés díjai, menete