Én is írok

Köszönjük a gyönyörű láncot!

Nagyon hamar ideért a lánc, és tényleg gyönyörű, remélem használni fog.

Barbara

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a babaláncot!
A kislányom örömmel viseli, nagyon tetszik neki, majd én is rendelek magamnak egyet!:-)

Minden jót nektek!

Katona Tímea

Nagyon szépen köszönöm a nyakláncot, beváltotta a hozzá fűzött reményeket,nagyon tetszik.

Köszönettel:

Büki Attila

Bence Gábor

A nagymama első ajándékai között volt az a borostyán lánc, ami a képen is a nyakában látható.
Úgy gondolom egész hamar elkezdődtek nála a fogzás jelei, leginkább egy nyáladzó kiskutyára hasonlított és elég nyűgös is volt.
Bár a családban volt, aki szkeptikusan állt a dologhoz, de a nyakláncot azért elkezdtük hordani.
Hamar tapasztaltuk, hogy Bence nyáladzása alábbhagy és a kedve is sokkal jobb.
Már két foga kint van, és nagyon mosolygós, boldog baba. 🙂

Edit

Köszönöm a rendkívüli gyorsaságot, meglepődtem, hogy már másnap megérkezett a nyaklánc. :)

Nyevrekla Szilvia

Derékfájásra bevált

szia.már lassan 2 éve hordom és én úgy vettem észre mivel derék fájássom van nekem használ reggelente is könnyeben kelek és hajolás is könnyeben megy jó nagyon csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mészáros Sándor

Kedves Péter!
Köszönjük a rendkívül gyors szállítást. Nagyon tetszik a weboldaluk, könnyen eligazodni rajta, és egyszerű a megrendelés. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, másnak is fogom ajánlani Önöket. Lányom a nyakláncot viseli, és csak jót tudok mondani róla.

Ágota

Bő egy hete rendeltem szettet, amikor is a munkanap áthelyezés miatt kavarodás volt.
Ettől függetlenül, többszöri egyeztetés után sikerült megoldani, ohgy az áru mégis kiszállításra került a következő munkanap.
Elsimerés a hozzáállásért. Csak így tovább.

A termékről annyit, hogy azóta nyugodtabb a kisfiam. Éjszaka hosszabban is alszik.
A karkötőt leszedi, így azt most nem használjuk.

Mente Zsolt

Már többedszerre rendeltem Önöktől és most is, mint mindig maximálisan gyors és pontos volt az ügyintézés.A babaláncot most ajándékba vásároltam, és remélem beválik ugyanúgy, mint az én kislányomnak!!!!Köszönettel: Gabi Tatáról

Haluza-Komáromi Gabriella

Köszönet a nagyszerű nyakláncért ,ami a vártnál is jobban állt a kislányom nyakában. Sokat segített a tanács milyen opciók szerint válasszak nyaklánc tökéletes méretet. Csak ajánlani tudom. Gyors, pontos,azt kapod amit elvársz..
Tisztelettel Oláh Attila

Oláh Attila

Hasonlóan az előttem szólókhoz csakis jókat tudok írni. Megfordultam már pár webáruházban, de a borostyanbolt.hu tényleg nagyon részletes és minden igényt kielégítő, a telefonos egyeztetés után pedig elmondhatom nagyon kedvesek is a tulajdonosok. Az áru hihetetlen gyorsan megérkezett és gyönyörű, hamarosan fotót is küldök.

Köszönettel:  :p

Hadobásné Illés Anita

Kedves Péter! Nagyon gyorsan megérkezett a lánc, amit külön köszönünk! Miután feltettük a láncot 6 hónapos – fogzással gyötrődő – Kisfiunkra, nagy-nagy örömünkre (kb. 2-3 nap után) jelentős változás állt be, mind a nappali, mind az éjszakai alvásánál. Azelőtt kb. másfél órát aludt napközben, sokszor azt sem egyben! Mióta rajta van a lánc, délelőtt és délután is két és fél órákat alszik és az éjjelek is nyugodtak! :)

Az már csak hab a tortán, hogy jól is áll neki! :)

Igazán köszönjük!!!

Osváth-Konja Emese

Az ügyintézés rendkívül gyors. A termék az utálás beérkezésének másnapján már nálunk volt.
A nyaklánc pedig bevált!

Köszönjük!

Vajdáné Dóra

először írok vendégkönyvbe, mert annyira elégedett voltam a szolgáltatással. itt találtam az országban a legnagyobb babalánc választékot (olyan színben is, amit sokat kerestem eddig, de sehol nem lehetett kapni). azonnal reagáltak a rendelésre és nagyon gyorsan meg is érkezett csomag. az első éjszaka tesztje: 12 órát aludt a babus egy rövid felkeléssel. köszönjük!

victoryv

A borostyán babaláncról csak jót tudok írni. Nálunk nagyon bevált, kislányom jól viselte a fogzást. Svájcban élő unokatestvéremnek vásároltam most. Bízom benne náluk sem lesz semmi probléma.
A Borostyánbolt részletes tájékoztatást nyújtott, nagy választékkal rendelkezik, kedvesek, gyorsak és pontosak.

Oláh Erika

Nagyon örülunk a lánncnak.Unokámnak tegnap etetés közben vettük észre,hogy kintvan az első fogacskája.Nem volt nyügös,lázas.6 honapos második napja nem ébred fell enni éjszaka.Köszönjük!Rné Mari

rácz lászloné

Ingrid

A sötétebb méz szettet hordja már 5 hónapos kora óta. Amikor először ráadtam, utána hihetetlen módon 3 órát aludt, délutáni alvásként. Az éjszakáink és a nappalaink is nyugodtabbak lettek.
Köszönjük szépen!
Ha változik a csuklóméret biztos rendelünk egy másikat! Nagyon elégedettek vagyunk vele, és persze a kis Hercegnőnk is, aki szívesen nézegeti a szettet magán, a tükörben:)

Brigitta

Gyorsan megérkezett a lánc, köszönöm szépen. Még alig 2 hete használjuk, szóval a hatásáról még nem nagyon tudok tudok beszámolni…(ma már nem ezt a színt választanám…sajnos ilyen vagyok,…állandóan vásárlás után variálok…) üdv: JUdit

Ambrus Judit

Nagyon szépen köszönjük a kis csoda nyakláncot!
Mióta megkaptuk a gyönyörű láncot már ki is bújt az első fogacskája kislányunknak és alig vettük észre!
Üdv.: Melinda + Boglárka + Laci

Csörgics Melinda

Kedves Enikő! A mai napon megkaptam a megálmodott karkötőmet, ami pont illik borostyánláncomhoz. Nagyon szép lett. Nagyon szépen köszönöm! ;)

Belkó Rózsa

Sziasztok!
Szeretném megköszönni a babaláncot, álomszép! Majd az Apa készít fotó is, és közzé teszem :p Hálás vagyok a rendkívüli gyorsaságért is! Mivel még csak pár napja használja a kis Borcsa, tapasztalatot még nem írok, de nagyonnagyon bizakodom benne, hogy segít megkönnyíteni a napjainkat! :)

dodeszku

Kedves Team!

Köszönöm szépen ezt a gyors, korrekt kiszolgálást, precíz visszajelzést. A lánc és a karkötő gyönyörű! Több ilyen korrekt partner kellene ebbe az országba és nem lenne semmi gond :).

Sok sok vásárlót kívánok!

Üdv.

Furucz Katalin

Hiszem ha látom…

Hiszem ha látom… Zsófi elég sokat sírt “csak úgy”, de mióta hordja a láncot mintha kicserélték volna, úgyhogy én bátran ajánlom mindenkinek
Enikő pedig kedves, türelmes volt míg sikerült kiválasztanom a megfelelő láncot:) Köszönjük

Vné M. Katalin

Nagyon jó az oldal, az információk hasznosak és segítenek.
A rendelés menete gyors, egyszerű, jól kezelhető.
A szállítással és a tájékoztatással is nagyon meg voltam elégedve.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
:)

Tóthné K. Éva

Nagyon elégedett vagyok a webáruház, gyorsaságával,pontosságával. Széleskörű a borostyánnyakláncok választéka, szerintem itt mindenki talál kedvére valót.
Én nagyon hiszek a gyógyító erejében, a kisfiunk 17 hónapos, 3 hónapos kora óta hordja és eddig csak egyszer volt náthás. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek, veszítenivalója senkinek sincs, mert igazán igényes szép láncokat lehet itt rendelni!

Sponga Katalin

Nagyon tetszet hogy hamar reagáltak a vásárlásomra és rövid időn belül hozám eljutatják! Szimpatikus a weboldal és a gyemekek képei is feltölthetők! NAGYON TETSZIK! :p

Gócza-Benedek Bernadett

Kedves, segítőkész kis csapat, nagyon köszönöm az újrafűzést, az új láncokat, mindegyik Babócán nagyon jól mutat, a jótékony hatásáról már nem is beszélve :)
Sok sok vásárlót és minden jót kívánok a jövőre nézve!
Üdvözlettel:

Tamás Viktória

Két gyermek borostyán nyakláncot rendeltem, 1 munkanapon belül megérkezett, a gyermekek meglátták és csodálkozva nézték a csillogó nyakéket 🙂 idáig minden nap sírdogált a foga miatt, ma du. mióta megérkezett egyetlen felsírás sem volt Ezékiel és Zora babánál. Az eladó Enikő és csapata, kedves, pontos eladók, így most azon töröm fejemet, hogy magunknak is rendelünk egyet! Szívből ajánlom mindenkinek! Ez a bolt egy földi KINCS! Köszönöm Nektek!

Tibold Katalin

Köszönjük a pontos és gyors kiszolgálást, az egyeztetések alkalmával tapasztalt barátságos beszélgetést…és nem utolsó sorban a csodaszép láncokat, amik azóta is jótékonyan hatnak a babánkra… 🙂

Bugár Orsolya

A vásárolt nyakláncok és karkötők beváltak családunknál. A gyermekeinkre nagyon pozitív hatásúak, a kisfiam elhúzódó fogzásában sokat segít. Nagyon szeretik a nyakláncaikat, annyira megszokták mind a ketten, hogy le sem vesszük, mert nem zavarja őket még alvás vagy játék közben sem. Tervbe vettük, hogy még venni fogunk. Köszönjük! Üdvözlettel:
:)

Dankó Zsuzsanna

Továbbra is nagyon meg vagyok elégedve a webáruházzal, 1 nap alatt megérkezett a nyaklánc, és nagyon szép.
Legelőször a Keresztfiamnak vettem babaláncot, állandóan rajta van, nagyon jól viseli a fogacskák érkezését, rendkívül jókedélyű, kiegensúlyozott baba! Csak a védőnő hordta le szegény szülőket, hogy hogy mernek láncot adni a gyerekre…
Másnak is voltak ilyen tapasztalatai?
Most a nagy keresztlányomnak vettünk láncot, mert annyira tetszett neki a kisöccséé.

Köszönettel,

Vargáné Koroknai Anita

Kedves Enikő,
köszönjük a gyors és vevőbarát kiszolgálást! Remek csapat az önöké!
Már a harmadik láncot használjuk a családban és mindenki maximálisan elégedett. A kislányom másfél éve hordja a nyakláncát és nagyon bevált. Köszönjük!!!

Polyák Attila

Karácsonyra rendeltem egy borostyán nyakláncot. Hála Gajdos Enikőnek a Borostyánbolt.hu-tól az ajándék időben megérkezett. Köszönet a gyors és közvetlen ügyintézésért, a rugalmas és emberbarát kiszolgálásért. Megmentették a 2012-es karácsonyomat.
Köszönöm.
Tisztelettel:
:roll:roll:roll

Pásztor János

Kedves Péter !
Kisfiam , Benedek , lassan 2 hete viseli az Önöktől rendelt babyláncot. Azóta átalussza az éjszakát , és sokkal nyugodtabb . Fürdéskor és éjszaka is szívesen viseli .A fogzástól még messze vagyunk , de nem árt idejében felkészülni . Nagyon szép darab , jól áll a babánknak ! Üdvözlettel ::p

Puskásné B. Marianna

Kedves és gyors kiszolgálás, tökéletes áru. 🙂

Már a második borostyán láncot rendeltük Önöktől. Az elsőt most újrafűzettük, tökéletes lett. :)
NAGYON KÖSZÖNJÜK!!

Paragi Andrea

A nagyobbik lányomnál nagyon jól bevált a lánc, nagyon szereti, nem is akar a megválni tele, pedig már kibújtak a fogai. Most a kisebbik lányomnak rendeltünk, és pár nap alatt sokkal nyugodtabb lett, nem kell kenegetni az ínyét sem. Köszönjük!

Bojtosné Barabás Edina

Kedvesek,segítőkészek,gyorsak nagyon!Ajánlom mindenkinek!!!!++++++++++++

Vanya Nikoletta

Kedves Péter!
Nagyon köszönöm a gyors kiszállítást, 6 hónapos kislányom örömmel viseli a láncot, nagyon szép! Látszik, hogy minden szem gondosan lett megcsiszolva, teljesen biztonságos és kényelmes a viselete :)
Fotót küldtem a mosolyalbumba. /Azt hiszem, magamnak is fogok rendelni:)/

Szabóné Bálint Csilla

Mindenkinek ajánlom, hogy erről a weboldalról vásároljon borostyán terméket. Csupa pozitív véleménnyel zárult a vásárlásom. :grin

Rátkai Marietta

Pongrác

Nagyon szépen köszönjük a korrekt gyors kiszolgálást!!!Tegnap délelőtt rendeltünk ma reggel 8-kor átvettük a postán!2 órája alszik a gyerek aki idáig 25 perc alatt kialudta magát egész napra!!!

Baksa Henrietta

Megérkezett a kislányom borostyánnyaklánca,és valami gyönyörű! ;) Nagyon szépen kidolgozott.
Nagyon megbízható a weboldal,nagyon egyszerű a vásárlás. :)
Még arról is kaptam e-mail-t,hogy mikor adták postára.
Nagyon elégedett vagyok!Köszönöm,csak így tovább! :grin:grin:grin:grin

Nagy Barbara

Nagyon gyorsan 3napon belül megérkezett a rendelt csomag.
Meg vagyok elégedve a termékekkel és a gyorsasággal.:)
Fényképet az unokámról majd küldök,csak most nincs itt nálunk. 8):) Üdv:Gyuri 8)

Hugyecz György

Amira

48 óra leforgása alatt, Amira babának 4,5 hónaposan 2fogacskája is kibújt. A láncnak köszönhetően, meg sem éreztük! 🙂

Lizz

Ma megérkezett a nyakláncunk! Nagyon szép,és remélem használni fog. Köszönöm a kedvességüket,és a gyors kiszállítást!

Szulcsik Andrea

A lánc nagyon gyorsan megérkezett,köszönöm!
Kisfiamnak 2 hónapon át ekcémája volt az arcán…miután feltettem neki a nyakláncot,8 napra rá teljesen eltűnt neki! :)
A fogacskák kibújását nagyon jól viseli,átalussza az éjszakát(mondjuk előtte sem volt alvásprobléma),és napközben is ilyen jó kedve van :p !

Móni

Balázs

6 hónapos kisfiúnk Balázska Karácsonyra kapta a nyakláncot, mi sem hittünk benne, de már pár nap múlva abbamaradt a sírás, és az étvágya is visszatért.

Zsuzsanna

Odafigyelő kiszolgálás

Szeretném megköszönni az ügyfélszolgálatos hölgynek, hogy felhívott, valóban rövid lett volna a karkötő az unokámnak, nem néztem meg figyelmesen a méretet. Igazán ritka az ilyen kedves, odafigyelő kiszolgálás!
A kisunokám sokkal jobban viselte az elmúlt két éjszakát, mióta rajta van a karkötő. :p

Schumanné

Én hordok már borostyán nyakláncot, és úgy döntöttünk, hogy a kisebbik gyerkőcnek is megpróbáljuk a problémáira. Egy karkötő mellett döntött. Nagyon profi munka! Tényleg nagyon erős, strapabírónak tűnik. Tetszik, hogy nincs rajta fém rész, ami allergiát válthat ki, és a csavaros kapocs is szépen bele van építve a borostyánba. Mikor a testvére meglátta a kezén úgy döntött, hogy olyan neki is kell. Gyorsan rendelnem kellett még egyet. :grin

Huszárné Szabó Eszter

Zalán

Kedves Greenweb csapat!

Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az oldalatokra.
Kisfiam Zalán, most 11 hónapos, 4 hónapos kora óta hordja a nyakláncot éjjel-nappal és nagyon elégedett vagyok vele. A korábban megvásárolt nyálkendőkre nem is volt szükségünk, semmi nyálzás!!! Érezhetően jó a közérzete, és szép lassan jönnek a fogacskák. (Mellesleg egyáltalán nem piszkálja a nyakában, már megszokta, és nem fullad meg tőle!) Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvásároltam, pedig sok ismerősöm ellenezte. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm.

Nikoletta

Köszönjük szépen a nyakláncot! Nagyon szép és jól mutat 5 hónapos kisfiam nyakában. ;)
Nálunk már a 2. nap érezhető volt a hatása…sokkal nyugodtabban aludt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy Viktória

Kedves BorostyánBolt és kedves Leendő Vásárlók!

Immáron a 2. láncot rendeltem a kislányomnak, mert az elsőt kinőtte (nem jól kalkuláltam).
Ezúttal saját tervezésűt kértem, és el kell mondanom, hogy szebb lett mint amilyennek képzeltem. Fogzásra is kitűnően használt de ezúttal én a felsőlégúti betegségek megelőzésére szeretném használni a picimnél. Mióta levettem az első láncot,nagyon gyakran beteg..előtte másfél évig 2szer volt baja, azóta szinte havonta! Csak ajánlani tudom!

Ágnes

Ez az elso vasarlasom ezen az oldalon es megszeretnem koszonni a gyors es illendo kiszolgalast, szuper hogy meg igy messzirol is problemamentes a vasarlas.

Nagyon szepen koszonjuk a lancot, kisfiam nagyon jol birja, mi ebben furdetjuk altatjuk, sokkal kevesebbet duzzog pedig mar a 6-ik foga bujik 7 honapos letere.

Tisztelettel
Hedvig :p:p:p

Horvath Hedvig

Hamar megérkeztek a nyakláncok és karkötők.
Mindegyik gyönyörű, nehéz is volt választani a kínálatból.
Kisfiam már viseli a nyakában, a másik láncot az unokatestvérem kisfiának fogjuk ajándékozni.
Félelmem volt, hogy piszkálni fogja, de eddig még meg sem fogta!
Rajtam pedig a láncához illő karkötő éjjel-nappal.

Köszönettel:

Scmal Zsóka

Levi

Levi 6 hónapos és mindig vidám baba! Örömmel viseli a borostyánláncot!

Henriette

Nagyon örültem, hogy rátok találtam, mert a garancia és a pontos tájékoztatás megalapozta a bizalmamat. A láncot magamnak rendeltem, mert a kislányomnak már volt és én is szerettem volna. A csomag hamar megérkezett, a lánc nagyon szép és amióta viselem, a komoly migrénszerű fejfájások elkerülnek. Azóta rendeltem az unokaöcsémnek is oválisat, meggy színűt, a csomag ma jött meg, ez is nagyon szép! Köszönjük!

Molnár-Nyárasdy Luca

Nagyon tetszik az oldal, nívós részletes. A láncokról készült képek pompásak.
A rendelés menete gyors, egyszerű, jól kezelhető.
A szállítással is meg voltam elégedve.

Gratulálok az oldalhoz!
:)

Mérő János

Meglepő eredmény

Teljesen meglepő eredményt váltott ki a 4 hónapos fiamnál.Amióta viseli szó szerint átalussza az éjszakát.Akinek csak tudom ajánlom a borostyán láncokat.
És a rendelés is nagyon rendben zajlott,köszönöm :)

Szőllősiné Móczó Zsófia

Mar masodik alkalommal rendeltunk lancot elsot apanak masodikat Samu fiunknak.Nagyon elegedettek vagyunk szepek a lancok es apa szerint nagyon kenyelmes viselet.Mar csak anya van vissza…de ami kesik nem mulik:-)
Koszonjuk szepen!
Udv.:Judit Samu Matti

Hesz-Janusko Judit

Nagyon szépen köszönyük a nyakláncokat!Most már az egész családnak van nyaklánca!A nagy fiamnak és a két éves fiamnak nagyon sokat segitett.Nem voltak meg fázva és a fogzásnál is segitett.Remélem hogy használni fog a hét honapos kislányomnak is!

András Sarolta

Nagymamám 80. szülinapjára rendeltem a láncot,nem is mertem remélni,hogy ilyen gyorsan megkapom,pont a nagy napra meg is érkezett! Köszönet érte!!! Nagyon tetszik! :)

Gulyás Gabriella

Nekünk is nagyon gyorsan megérkezett a nyaklánc, örültem is neki hátha segít egy kicsit a babámon hogy nyugodtabb legyen, kevesebbet sirjon, de semmi változást nem vettem észre.És most hogy már jön a foga még mindig nagyon sokat sír.pedig bíztam benne hogy segíteni fog, mióta megvettük ki se vettem a nyakából, és ez már egy hónapja volt.

Sinkó Brigitta

Kedves Borostyánbolt!

Először is köszönet a gyors kiszállításért.
Nagyon szép a szivárványos borostyánlánc, és kislányom is nyugodtabbnak tűnik, mint ezelőtt.
Szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek nyűgös a babája

Üdvözlettel:

Pánti Mária

A nyakláncok gyönyörűek, mind a webáruház és szállítás tökéletes!
Mi is webáruházat működtetünk és örülök, hogy mások is igyekeznek a vevőket maximálisan kiszolgálni, úgy mint mi:)

Vassné U.Mariann

Köszönöm a gyors kiszállítást, a Borostyán nyaklánc nagyon szép, szebb mint a képen, sokan megdicsérik. :) Több ismerősnek ajánlottam ezt az oldalt, későbbiekben még fogok én is vásárolni.

Nagy Viktória

Használt a lánc! 🙂

Egy barátnőm ajánlotta, hogy próbáljuk ki a borostyán láncot. Nem akarom elszólni, de úgy néz ki, hogy tényleg használ, kisfiam nyugodtabbnak tűnik azóta, hogy rajta van. Gyorsan megérkezett, köszönjük!

Klári

Gyönyörű

Gyönyörű lett a karkötő, amit csináltattam. Korábban már máshol vettem borostyánláncot, de elég sokat nyúlt használat közben, ezért kicsit tanácstalan voltam a méret megadásával. Amikor megkaptam a karkötőt rögtön láttam, hogy tényleg szorosan vannak csomózva a gyöngyök, és nagyon szép lett! Köszönöm a kedves segítséget!

Dvorszky Krisztina

Szép, áttekinthető a honlap, rendkívül gyors kiszolgálás! Maximálisan elégedett vagyok a láncokkal is! :grin

Sok vevőt, hozzá erőt, egészséget kívánok!

Juhász Éva

Szupergyorsan megérkezett a láncunk,kedvesek,segítőkészek az eladók :) teljes mértékig elégedettek vagyunk a láncocskával.Hercegem használja 4 hónapos kora óta,kinyúlt így vettünk helyette itt másikat…..gyönyörű és azt a méretet kaptam amit rendeltem :) Nálunk olyannyira bevált,hogy 2 lányunknak és magunknak is szeretnénk innen rendelni idővel.Sőt már barátnőm is rendelt innen,és még pár ismerősöm készül úgyszint innen rendelni :grin
Nagyon örülök,hogy rátaláltam az oldalra :p

Dobos Ágnes

Kedves Enikő!

Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és a mérhetetlen türelmét a nyakláncok kiválasztásában!
Mind a három borostyán nyaklánc gyönyörű és egyedi. Tökéletes választás volt számunkra.(A képek igazolni fogják)
Minden jót és sok eladást kívánok Önöknek!!

Pné Erika

Hanna

Hannán 3 hónapos kora óta van rajta a nyaklánc. Immáron lassan 26 hónapos lesz. Lassan rendelem a nagyobb mèretű nyakláncot. Szuperül bevállt. Köszönjük szépen!

Alexandra

Mind a két kicsi gyermekem (4 éves és 16 hónapos ) szinte születésük óta hordta-hordja a borostyán láncot. Amit itt rendeltem ajándék lesz. Ezt az oldalt csak ajánlani tudom! Pontos precíz ügyintézés, megfelelő választék és a lánc is olyan mint amilyet vártam 🙂

Dékány Anikó

Lili

Nagyon szeretek Nálatok vásárolni! Van 1 karkötőm és 2 nyaklánca a kisfiamnak.
Szépen és gyorsan dolgoztok, jó minőségű anyagokkal. (vettem anno nyakláncot budapesti bababoltban és Ausztriában is, de mindkettő szétjött)

Köszönjük!

Nagyjából egy hónapja tettük a kisfiunk nyakába a láncot,mert a fogzás előrehaladtával egyre nyűgösebb lett. Azóta jókedvű, mosolygós babánk van, bár a fogacskája még nem bújt ki. A családban többen ellenérzéssel fogadták a láncunkat, de őket is sikerült meggyőzni. A nagyobbik fiúnál nem volt fogzási gond, ő 6 éves. És láncot szeretne! kapni fog. A kiszolgálás szuper, zökkenőmentes! Köszönjük!! :)

Holecska Andrea

Nem hittem benne, de jó!

A kislányom most volt 1 éves és a keresztszüleitől kapott borostyán nyaklánc és karkötő szettet!Én nem hittem benne,de kb.4-5 napja van a kislányom kezén ill.nyakában és sokkal nyugodtabban átalussza az éjszakákat,és a fogzást is könnyebben viseli!Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert JÓ! :)

Borosné Faddi Edina

Nagyon gyorsan megkaptam a láncot, és nagyon segítőkészek voltak!
Nagyon tetszik, és már az első nap jobban aludt a kisfiam!! Köszönöm, ajánlom mindenkinek!

Názer Beáta

Kedves Enikő!

Köszönjük szépen az egyedi tervezésű nyakláncot. Az elkészítés és a postázás nagyon gyors volt.Reméljük, kislányunk hasznára válik majd. Ismerőseimnek ajánlani fogom az Önök honlapját. :)

Koczur Renáta

Csak ajánlani tudom mindenkinek az oldalt. A megrendelt karkötő már másnapra megérkezett.A kis unokám kapta karácsonyra, és a család szerint mióta hordja sokkal nyugodtabb lett.Még egyszer köszönet érte. Most egy nyaklánc van tervbe. Minden jót kívánok !

Marcsi

Dóra

Nagyon sokan megdicsérik kislányom kis láncát. Mi pedig elégedettek vagyunk, mert kiegyensúlyozott, nyugodt, gyönyörű fogsorú gyermekünk van. Már 15 hónaposan 16 foga volt és nem volt egyetlen álmatlan éjszakánk sem. Köszönjük 🙂

Veronika

Üdvözlöm kedves Enikő ! Nagyon Szépen köszönöm a nyaklánc és karkötő szettemet :p Szuper jól néz ki :p nem csalódtam benne,pont olyan amilyennek elképzeltem :p8) Minden jót kívánok Önöknek

Krisztina

Köszönjük szépen a bébi láncot és karkötőt büszkén viseli a kis Norbert nagyon szép a nyakába és a karján én úgy veszem észre hogy jó hatással van rá,mert mióta viseli sokkal nyugodtabb és többet alszik 1,5 órákat a meg szokott (5percnél),és a foga ki bújásában is segít neki és nem bömböl órákat esténként nekünk segített úgy néz ki hála istenek:):):):):)

Barta Norbertné (Anaszti)

Kétszer is vásároltam a boltban, nagyon köszönöm, mindennel maximálisan meg voltam elégedve.Épp egy következő lánc vásárlásán gondolkozom:)
Sok vevőt kívánok!!
Üdvözlettel:

Eszes Kinga

Nagyon elégedett vagyok a termékekel,illetve az egész szolgáltatásal!:)A kisfiam aki 23 hónapos,8hónapja hordja a borostyánkő nyakláncát, amivel semmi probléma nem volt eddig,hozzá teném soha nem veszük ki a nyakából.Ugy tapasztaltuk,hogy a fogzását is megkönnyitette!Ajánlom mindenkinek!!!:)

Tózsa Kinga

Nekünk nagyon bevált a nyaklánc. Levettük, mert már kicsit kicsinek tűnt így kilenc hónaposan, de két nap múlva olyan lázas lett a fogzás miatt, hogy rögtön visszaraktuk. Rendelek gyorsan egy hoszabbat ;) Köszönjük szépen a kedves gyors és pontos kiszolgálást. Maximálisan elégedettek vagyunk és mindenkinek ajánljuk. Dobos család

Dobos Anita

Kedves Enikő!

Tavaly mindösszesen 5 láncot rendeltem tőletek. Kislányomnak és 4 kis barátjának. Mi azóta használjuk, ahogyan az első fogacskái elkezdtek kibújni. Nagyon megszerettük a láncot. Nyugodt, kiegyensúlyozott, csodaszép fogsorú kislányunk van :) Én is és a 4 anyuka is elégedettek nagyon. Holnap újra rendelni fogok kettőt, mert a pici lányom kinőtte és kell egy a most született unokatesónak is. Nagyon köszönjük Nektek :)

Kovács Veronika

Egy elégedett vásárló 🙂

Köszönöm szépen a gyönyörű kis láncot. Amióta használja a kislányom szemmel láthatóan nyugodtabb, végre alszik éjszaka (12 hét után).
A cég korrektségével pedig maximálisan elégedett vagyok. Már sokszor rendeltem interneten keresztül, de ilyen gyors,rugalmas céggel még nem találkoztam. Ha Magyarországon a vállalkozások többsége így működne nem lenne semmi gond a kis országunkban. Tobábbi jó munkát kívánok! Üdvözlettel: egy elégedett vásárló

Galyasy-egyed Zsuzsa

Levi

Ezúton is köszönjük a borostyánláncot 🙂
Küldök képet a Mosolyalbumba Levi babáról.
Megjegyzésbe annyit a képhez hogy a kis fején látni hogy “ÓÓÓ Anya mi ez a lánc rajtam?”fejet vág a Drága 🙂

Hajnalka

Gyönyörűek lettek a saját készítésű borostyán láncok!
Köszönjük szépen a gyors és csodaszép munkátokat!

Nagy-Tőkés Panka

Nagyon jó a nyaklánc,úgy van elkészítve hogy biztonságosan tudja a baba használni, míg az kifejti jótékony hatását.

Gulyás Nikoletta

Bár sajnos a lánc az én lányomnak nem használt, a céget csak dícsérni tudom, rendkívül korrekt, a rendelésem után 1 napon megkaptuk a láncot. Csak így tovább, köszönjük!

Zsu

Bárcsak minden kiszolgálás ilyen jól menne!
Már másnap megkaptam a láncot, a termék gyönyörű.
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt a céget!

Saár-Palánki Diána

Csodaszépek lettek az egyedi készítésű karkötőink!Köszönjük szépen :)!Mindenkinek ajánlom a Borostyánboltot!Náluk szuperebb internetes bolttal még nem találkoztam!

Nagy-Tőkés Panka

Nagyon szépen köszönjük a nyakláncot! A Kisfiam örömmel viseli :) Még az is lehet, hogy magunknak is veszünk egyet!Nagyon kedves a kiszolgálás, pedig azt gondolná az ember, hogy az interneten való vásárlás személytelen… A láncot is nagyon gyorsan megkaptuk. Ajánlani fogom Önöket a barátaimnak is!
Kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!! :)

Szőke Edina

Szép napot mindenkinek!1honapja viseljük a gyönyörü karkötőt,de semmi különöset nem vettem észre,hogy nyugodtabb lenne a baba!!!!Pedig itt nagyon sokan irják,hogy nyugodtabbak a babák!!

Biro Hedviga

Kedves Péter!
Köszönöm a láncot,nagyon szép!
Külön köszönet a gyors postázásért,még soha ilyen gyorsan nem kaptam meg a rendelt csomagot!Úgy tűnik a lánc bevált,a kislányom újra jókat alszik napközben és nyugodtabbak az éjszakák is,pedig még csak 4 napja hordjuk a láncot!
Még egyszer köszönet érte,munkájukhoz jó egészséget és sikert kívánok!
Üdv

Kné Lívia

Nagyon meg voltam elégedve a vásárlással.Másnapra már itt volt a bébilánc,nagyon szép,köszönjük szépen Gajdos úrnak a pontos,megbízható kiszolgálást.

Köszönettel: Gordos Hanni anyukája,Brigitta :)

Gordos Brigitta

Hasznos ajándék

A ügyintézés gyors,rugalmas és segítőkész. A nyakláncok önmagukért beszélnek.Nekünk sokat segített a fogzás idején, két éve le sem vettük.Most ajándékba rendeltem, szerintem nagyon szép és hasznos ajándék. :roll

Barnáné Orosz Mária

Albert Omoragbon

Bizony már egy éve is elmúlt a napokban, hogy megrendeltük Önöktől a borostyán nyakláncot kisfiunk Albert Omoragbon számára, akin 2 és fél hónapos kora óta rajta is van állandó jelleggel a lánc, még éjjelre sem kell levennem, annyira megszokta, tisztítani szoktam időnként. Most a kisfiam már 1 éves és három hónapos (éppen ma :-)) és szeretnék küldeni egy újabb képet az ifiúrról, aki már 15 kg és 88 cm-es óriás. Biztos, hogy sokat segít a lánc a fogzási fájdalma csillapításában, mert így is megszenvedi, de a lánc jótékony hatása nélkül még rosszabb lenne, így viszont éjszakánként is továbbra is alszik egész éjjel, még ha fáj is a foga akkor is álmában sírdogál de nem kel fel.
Legyenek szívesek a fotóját kicserélni erre az újabb kori fotóra, ezen szépen látszik a lánc.

Zsuzsanna

Kedves Enikő!
Javításra küldtem el a fiam nyakláncát.Gyors,rugalmas és segítőkész éééés gyönyörű munkát végzett.Mindenkinek ajánlani fogom!Köszönettel:Olajos Viktória

Olajos Viktória

Most vettük a második láncunkat,

Most vettük a második láncunkat, az elsőt kislányom már kinőtte. Nekünk nagyon bevált, előtte sokat sírt a fogacskái miatt, főleg éjszaka. Nem igazán hittem benne, hogy használni fog, de már annyi mindent kipróbáltunk, gondoltam egy próbát ez is megér.
Nagyon köszönöm, hogy megkönnyítettétek ezt a nyűgös időszakot, és nagyon elégedett vagyok az ügyfélszolgálattal is, hamar választ kaptam a kérdésemre, a lánc pedig rekord gyorsasággal megérkezett, és az új is gyönyörű, akárcsak a régi volt.

Bernadett

Már a második karkötőt rendeljük a kisfiúnknak, az elsőt kinőtte. Hogy ennek köszönhetően, vagy sem, de eddig nem volt gond a fogzással, nyugodt gyerekünk van :) Sose tudjuk meg, mi lett volna, ha nem hordja, de maradunk karkötősök :) Köszönjük :)

Kovács-Szili Nóra

Kedves Péter!

Csatlakozom az előttem szólókhoz! :p Hálásan köszönjük,hogy ilyen gyorsan elküldték a megrendelt láncokat úgy,hogy alakítaniuk is kellett a rajta! A fiúk ma már hordták is!

Biztos visszatérek Én is!

Köszönet és üdvözlet:

Kovács Borbála

Szuper, szuper, szuper. Mindenkinek csak ajánlom! Elsősorban az ára, a gyorsasága, a kedvessége és megbízhatósága miatt! Másodsorban pedig a nyaklánc, ami az életemet mentette meg!!! :p:)

Galba - Papp Mónika

Nagyon elégedett vagyok a karkötővel és a kiszolgálással is.
Nagyon köszönöm.
Szívből ajánlom mindenkinek.

Groszmann Anikó

Kevés ilyen eladóval lehet manapság találkozni. Rugalmasak, kedvesek és a termék is tökéletes! Szívből kívánok további sok sikert!

Lukács Julianna

A megrendelésem nagyon gyorsan, profin teljesítették. A tervezett nyaklánc is nagyon szép lett, előtte nagyon gyorsan sor került az egyeztetésre is. Köszönöm szépen :p A nyakláncok nagyon szépek. Hatásukról még nem tudok nyilatkozni, mert már karácsonyra készülve történt a beszerzés :grin

G.Regina

tisztelt borostyanbolt!

a zöld borostyánlánc nagyon szép munka, külön köszönet a gyors postázásért. bár minden eladószemélyzet ilyen készséges volna,mint önök.
1000köszönet

Kotroczó Adrienn

A természet csodája

A borostyán láncot 3 napja használja a 8 hónapos kislányunk és az első naptól kezdve átalussza az éjszakát,nem sír fel.Sőt, napközben sem sírdogál amikor harapdálja a játékait. Én hiszem,hogy a borostyán a természet csodája.

Molnár Hajnalka

Kedves Enikő! Ma megérkezett a postás a nyaklánccal, karlánccal. Köszönöm a gyors kiszolgálást, és a rendelés menetéről a folyamatos tájékoztatást. A láncok gyönyörűek! Ajánlani fogom a weboldalukat!

Czeglédi Zsanett

Noel

Noel 5 és fél hónapos. 4 napja hordja a nyakláncot,és már most érezhető a hatása…sokkal nyugodtabban alszik. Mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük!

Viktória

Nehéz ügyfél vagyok,sok problémával,DE ILYEN KORREKT KISZOLGÁLÁSSAL,HOZZÁÁLLÁSSAL és RUGALMASSÁGGAL NEM SŰRŰN TALÁLKOZTAM! Mindenki tudja,h pár ezer forintos tételekről van szó,mégis olyan kiszolgálásban van részem,mintha egy házat vennék Gajdos Péter Úrtól.PÉLDA ÉRTÉKŰ!
Mindenkinek kivétel nélkül ajánlom!
Gajdos Úrnak,Szeretteinek,és mindenkinek -aki ezt az oldalt látogatja-Jó Egészséget és Boldog Békés Karácsonyt kívánok.
Tisztelettel :
Strohmayer Péter
Ui: Az én kis “Hercegnőm” / 4és1/2 évesen/ a 3.-és 4.láncot használja!Ha nem lenne hatásos,nem keresném!Nemcsak szép,hanem jó is !!!!

Strohmayer Péter

A web oldallal, és a rendelés menetével teljes mértékben meg vagyok elégedve. Nagyon jók a leírások, és a tájékoztatás.
Kis unokámnak rendeltem láncot,ami nagyon szép. Még azt nem tudom, hogy mennyire lesz hasznos, mivel csak két hónapos, és ez lesz a karácsonyi ajándék. Mindenféleképpen két három hónapon belül elmondom a véleményemet.
Köszönöm szépen!

Hoffart Istvánné

Kedves Péter!

Köszönettel megkaptuk a gyönyörüséges borostyán bébiláncot – hihetetlen gyorsan, a rendelés után szinte azonnal jött is a posta :)

Kisfiunknál észrevettem a pozitív változást, talán nem annyira nyügös és picivel jobban alszik (ami nála nagy szó…).

A honlap gyönyörü, a kiszolgálás kifogástalan – vissza fogunk még nézni Önökhöz :)

Köszönettel

Maruszki Judit