K09 Zöldes karkötő bébi méretben

3.000 Ft

Zöldes színű, kerekded szemekből álló karkötő babáknak a fogzási időszakra.

Cikkszám: K09 Kategória:

Leírás

Borostyán bébi karkötő a fogzási fájdalom enyhítésére

Jellemzők:

-Kiváló minőségű balti borostyánkőből készítik Litván kézművesek

-Minden kő igényesen kidolgozott, gondosan lekerekített, hogy ne szúrjon

-A nagyobb biztonság érdekében minden szem után csomó van az amúgy is erős szálon, így ha véletlenül elszakadna, sem gurul szét

-Hossza 12-13,5cm (a termék kosárba tételekor kiválasztható a kívánt méret, amelynek kiválasztásához segítséget találsz itt)

-A láncon fémmentes csavarzár található, így fémallergiát sem okozhat

-Súlya kb. 1-2 gramm

-A szemek átmérője 3-5mm.

-2 hetes visszavásárlási garancia, 6 hónap garancia. Tudnivalók, részletek.

GYIK- Gyakran Ismételt Kérdések a borostyán láncokkal kapcsolatban (link)

A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, a népi gyógyászat szerint erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére. A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel. A bébi-borostyánláncnak Ausztriában, Németországban és Svájcban régóta nyugtató, fájdalom- és lázcsillapító hatást tulajdonítanak (ott még gyógyszertárakban is kapható), ezért a kisgyerekek fogzásakor gyakran használják.

A kívánt hatás érdekében a borostyánt közvetlenül a bőrön kell viselni, mert a testhő hatására válnak ki az illóolajok a fosszilis fenyőgyantából. A Balti Borostyánkő borostyánsav tartalma a legmagasabb, ezért ennyire különlegesek ezek a láncok.

Figyelem!

A borostyán bébilánc – ugyanúgy, mint bármely más ékszer – nem játékszer, baba csak felügyelet mellett viselje!

A borostyánláncot hordani kell és nem rágcsálni, NE hagyjuk, hogy a baba rágja a láncot, mert ha már vannak fogai, szét tudja harapni.

Ha felügyelet nélkül van a gyermek, vegyük le róla a láncot! Cégünk nem vállal felelősséget a gondatlanságból eredő esetleges balesetekért.

A láncokat készítő kézművesek vagy bármely más, az ezen a webhelyen forgalmazott, vagy szolgáltatással foglalkozó felek nem tehetők felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett módon bekövetkező, a termék vagy a weboldal használatából eredő károkért.

További információk

Méret

kb. 12cm, kb. 13cm, kb. 13,5cm