Mi történik, miután leadtad a megrendelést?

emailA webáruház rendszere azonnal egy megerősítést küld e-mailen arról, hogy fogadta a megrendelést. Ha nem kapnád meg néhány percen belül, nézd meg a spam-ek között vagy a kukában is. Ha nem találod, valami hiba csúszhatott a rendelési folyamatba, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Ha banki átutalással fizetsz, az alábbi számlára utald a rendelés végösszegét:

50800180-15201094-00000000 (Szigetvári Takarékszövetkezet)
Számla tulajdonos: Greenweb Kft.

A megjegyzés mezőbe írd be a megrendelés számát. Csak a 4 jegyű számot írd be, név, egyéb szöveg nem kell, mert pont a szám fog lemaradni a bankkivonaton.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megkapd a csomagodat, de ez nem csak rajtunk múlik:

  • A webáruházban lévő termékek általában raktáron vannak, de előfordulhat, hogy amikor elfogy valami, nem tudjuk elég gyorsan levenni. Ha ilyen terméket rendelnél meg, azonnal tájékoztatunk e-mailen.
  • Csak a 14-15 óra előtt beérkezett/kifizetett rendeléseket tudjuk még aznap feladni!
  • Ha utánvétes szállítást kértél, azonnal postázzuk.
  • Ha banki átutalással fizetsz, megvárjuk, míg beérkezik a pénz a számlánkra, vagy ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, küldd el e-mailen a bank visszaigazolását, hogy fogadta a tranzakciót.
  • Ha PayPal-on fizetsz, azonnal postázzuk.

A rendelés állapotának online nyomonkövetése

A rendelések feldolgozásának lépéseit nem szoktuk rögzíteni a rendszerben (inkább a csomagok összekészítésével foglalkozunk, mint az adminisztrációval),  így felesleges az e-mailben található linkre kattintanod, ha kérdésünk van írunk vagy telefonálunk, viszont a csomag feladása után értesítést küldünk. Két automatikus e-mail üzenetet küld a webáruház rendszere, ezeket keresd:

  1. A rendelés beérkezésekor
  2. A rendelés teljesítése (postázása) után

Szállítási idők, tudnivalók:

MPL futárszolgálat házhoz szállítás:

mplAz MPL futárszolgálat a csomag feladását követően alap esetben 2 munkanapon belül megkísérli a csomag kézbesítését.
Általában már a feladást követő első munkanapon megérkezik a 2 napos időgaranciával feladott csomagok nagy része, de 2 munkanapot garantálnak. Az 1 munkanapos csomag kézbesítését a feladást követő munkanapon meg kell, hogy kíséreljék.
Ha nem találnak a megadott címen, másnap újra megkísérlik a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül, a helyi csomagelosztó postán lehet átvenni a csomagot.
A futártól sajnos nem kérhető telefonos egyeztetés.

Tudnivalók az 1 munkanapos kézbesítési garanciával kapcsolatban:

  • Az MPL garantálja, hogy a csomag átvétele utáni munkanapon megkísérli a kézbesítést / átvehető a csomag a PostaPonton. Amennyiben ez nem történik meg, kártérítés kérhető, a reklamáció elbírálása 30 nap.
  • Mivel a csomagokat minden nap 14-15 óra között adjuk át az MPL-nek, csak az addig beérkezett megrendeléseket (banki átutalás esetén az addig kifizetett rendeléseket) tudjuk feladni.

MPL Futárszolgálat PostaPont:

PostaPontA postán maradó kézbesítési módot akkor célszerű választani, ha nem vagy benne biztos, hogy otthon tudod várni a futárt, viszont nem jelent problémát, hogy beugorj érte a postára/MOL pontra, stb.

Bele van építve a webáruház rendszerébe a választási lehetőség, a postát az irányítószám beírásával vagy a legördülő menüben keresgélve lehet kiválasztani a szállítási mód kiválasztása résznél. A kiválasztott PostaPontot rögzíti a rendszer, a rendelés visszaigazoló e-mailben is ellenőrizheted, hogy biztosan jó lesz-e.


Postai ajánlott levél:

postaNincs sem értékbiztosítás, sem időgarancia! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne tudjon elveszni vagy sérülni a feladott termék, de sajnos a postai feldolgozás okoz néha kellemetlen meglepetéseket. Azt javasoljuk, válaszd inkább az árban is versenyképes PostaPont opciót.

Feladás után elküldjük az ajánlott levél ragszámát, ha bármi probléma van, ennek segítségével érdeklődhetsz a postán. Az ajánlott levelet nem dobhatja be a postás a postaládába, alá kell írni átvételkor.

Az ajánlott levelet nem lehet on-line nyomon követni, a 40/ 46 46 46-os ügyfélszolgálati telefonszámon tud a posta felvilágosítást adni. Az ajánlott levelek kézbesítési ideje általában 2-5 nap.