F07 Konyak-méz növekvő kerek szemű 45cm

6.000 Ft

Konyak és méz színű, a lánc közepe felé enyhén növekvő kerekded szemekből álló nyaklánc kb. 45cm-es hosszúságban.

Cikkszám: F07A-45 Kategória:

Leírás

Borostyán nyaklánc felnőtt méretben

 

Jellemzők:

-Kiváló minőségű balti borostyánkőből készítik Litván kézművesek

-Minden kő igényesen kidolgozott, gondosan lekerekített, hogy ne szúrjon

-A nagyobb biztonság érdekében minden szem után csomó van az amúgy is erős szálon, így ha véletlenül elszakadna, sem gurul szét

-Hossza kb 45 cm (+/- 1cm)

-A láncon fémmentes csavarzár található, így fémallergiát sem okozhat

-Súlya kb. 8-12 gramm

-A szemek átmérője 4-9mm, a lánc közepe felé nő a szemek mérete, azért csinálják így, mert ez kiegyensúlyozza a láncot, nem fordul el viselés közben, nem “mászik” állandóan előre a zár.

-2 hetes visszavásárlási garancia, 6 hónap garancia. Tudnivalók, részletek.

 

GYIK- Gyakran Ismételt Kérdések a borostyán láncokkal kapcsolatban (link)

 

A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, a népi gyógyászat szerint erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére. A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel. A bébi-borostyánláncnak Ausztriában, Németországban és Svájcban régóta nyugtató, fájdalom- és lázcsillapító hatást tulajdonítanak (ott még gyógyszertárakban is kapható), ezért a kisgyerekek fogzásakor gyakran használják.

A kívánt hatás érdekében a borostyánt közvetlenül a bőrön kell viselni, mert a testhő hatására válnak ki az illóolajok a fosszilis fenyőgyantából. A Balti Borostyánkő borostyánsav tartalma a legmagasabb, ezért ennyire különlegesek ezek a láncok.

 

Figyelem!

Cégünk nem vállal felelősséget a gondatlanságból eredő esetleges balesetekért.

A láncokat készítő kézművesek vagy bármely más, az ezen a webhelyen forgalmazott, vagy szolgáltatással foglalkozó felek nem tehetők felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett módon bekövetkező, a termék vagy a weboldal használatából eredő károkért.

További információk

Méret

29-30cm, 30-31cm, 31-32cm, 32-33cm