Borostyánlánc

Fájdalomcsillapítás? Természetesen!

zöld hétfő

ikon kártya

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


Más is kellene a babának?

Segíthetünk?

Skype Me™!

A SKYPE segítségével ingyenes telefonhívás vagy chat kezdeményezhető.

Online fizetési partnerünk a PayPal, a világ legnagyobb internetes fizetési rendszere. (A PayPal-ról magyarul itt olvashat)

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

mystat

MÉRETVÁLASZTÁS

Azért forgalmazunk többféle méretű bébiláncot, hogy mindenki kiválaszthassa a babája számára a legkényelmesebbet. Bébi méret: 29-34cm, gyermek 34-40cm, felnőtt: 45-55cm

Segítség a méret kiválasztásában (link)

VESZÉLYES?

A borostyán lánc nem játékszer, csak felügyelet mellett viselje a baba!
Fontos a megfelelő méretválasztás is, kerüljük a túl hosszú láncot, ne tudja a szájába venni a gyermek, mert az esetlegesen leváló szemek, darabok fulladást okozhatnak.

Garancia PDF Nyomtatás E-mail

Szeretnénk, hogy vásárlóink maximálisan elégedett legyenek az általunk forgalmazott borostyán termékekkel, ennek érdekében 14 napos "próbaidőt" - pénzvisszafizetési garanciát kínálunk és az alábbi tudnivalókat szeretnénk figyelmébe ajánlani:

Mivel a borostyán természetes anyag, és a láncok kézi megmunkálással készülnek, soha nem tökéletesen egyformák.

A terméklapon található fotó típuskép: igyekszünk mindig a raktáron lévő láncokra leginkább jellemző képet  megjeleníteni, de  a képtől minimálisan eltérhet az egyes láncokon található borostyán szemek formája, színárnyalata.
A láncokon előfordulhatnak kevésbé szépen kidolgozott vagy nem áttetsző, zárványos, foltos, lyukas borostyánszemek is.  (A típusképtől feltűnően eltérő, vagy szépséghibás láncokat külön kategóriában, olcsóbban kínáljuk.)

Ha az elküldött borostyán lánc nem felel meg az elképzeléseinek és 8 napon belül visszaküldi hozzánk, kérheti a termék cseréjét vagy élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával az alábbiak szerint:

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára*, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
A nem megfelelő csomagolás vagy postázási mód esetén előforduló károk, a csomag esetleges elveszésének felelőssége a Vásárlót terhelik.
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Termék cseréje:

Ha nem tetszik a lánc vagy mégsem jó a választott méret, kérheti a termék cseréjét. Ez esetben küldje vissza a terméket postán (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen), írja le, hogy pontosan milyen láncot szeretne, és adja meg az elérhetőségét is (telefon vagy e-mail). Árkülönbség esetén is lehetőség van cserére, ez esetben egyeztetjük a különbözet kifizetésének módját.
A nem megfelelő csomagolás vagy postázási mód esetén előforduló károk, a csomag esetleges elveszésének felelőssége a Vásárlót terhelik.A borítékba tegye bele a válaszlevélhez szükséges bélyeget (ajánlott levélhez!). A csereláncot postafordultával küldjük.

2 hetes próbaidő:

A láncokra a vásárlás napjától számított 14 napos "próbaidőt" is adunk: azt szeretnénk, hogy  mindenki kockázat nélkül kipróbálhassa a borostyán hatékonyságát.  Ha nem tapasztal változást, vagy bármi okból nem szeretné megtartani a láncot, küldje vissza lehetőleg a számlával együtt (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen), adja meg a bankszámla számot, amire visszafizethetjük a termék árát.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára*, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Garancia - garanciális csere:

A borostyán termékekre rendeltetésszerű használat* esetén a vásárlás napjától számított 6 hónap garanciát vállalunk. Ha a terméket nem közvetlenül tőlünk, hanem viszonteladó partnereink egyikénél vásárolta, kérjük a számla vagy blokk bemutatását (fénymásolat küldése is elegendő).
Ha a vásárolt termék gyártási hibásan került kiszállításra vagy rendeltetésszerű használat* mellett jelentkezik a hiba, kicseréljük.
A leggyakoribb gyártási hibák:
- a csavarzár belsejében lévő csomót nem húzzák meg elég erősen, vagy túl röviden hagyják a madzagot, és kioldódik a csomó, kicsúszik a zárból
- a megmunkálási folyamat során sérülhetnek a borostyán szemek, és a nem észrevehető repedések mentén később eltörhet a szem
A cseretermék szállítási díját kifizetjük, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli (érdemes ajánlott küldeményként, bélelt borítékban feladni, hogy biztosan ideérjen).

* Rendeltetésszerű használat:
A borostyán lánc nem játékszer, ne engedje, hogy a gyermek rágja, húzgálja. Szétrágott, megnyújtott, elszakított láncokat nem tudunk garanciában kicserélni.

Fokozottan figyeljen gyermeke biztonságára, kisbabát soha hagyjon őrizetlenül, ha rajta van a nyaklánc!


GARANCIA IDŐN TÚL - Borostyán nyakláncok javítása, újrafűzése

Garancia időn túl is vállaljuk a borostyán láncok javítását, újrafűzését 1-5 munkanapos határidővel. A javítás általában újrafűzéssel jár, de ha megoldható újrafűzés nélkül is, az ár egyedileg változik a munka mértékéhez mérten.

Az újrafűzés díjai, menete


 

Tényleg használ a borostyánlánc?

A legtöbb esetben igen. Sok szülő visszajelzése alapján általában már néhány nap után észreveszik a pozitív változást. Kevesebb nyűgösség, több alvás... És mindez gyógyszerek nélkül, természetesen.

Hogyan működik?

Nincs rá tudományos magyarázat, csak elméletek. Az egyik szerint a bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajok válnak ki belőle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Egy biztos: nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunrendszert erősítő hatását évszázadok óta ismerik és használják. Ha eddig bevált, egy próbát ma is megér...

Nem veszélyes?

Önmagában nem, de oda kell figyelnünk a babára, mint mindig. A bébiláncokat a maximális biztonságra törekedve, a legnagyobb odafigyeléssel készítik, erős szálra fűzve, szemenkénti csomózással. A baba nem tudja elszakítani, és ha elég rövid a lánc, beleakadni sem tud vele semmibe. Felügyelet nélkül azonban ne hagyjuk kisbabán! Nem játékszer, ne hagyjuk, hogy a baba rágja, húzgálja!

Milyen hosszú legyen a lánc?

A méretválasztáshoz itt találsz segítséget.

Számít a szín?

A hatékonyság szempontjából lényegtelen. Fiúknak gyakrabban a sötétebb és a tarka (multicolor) láncokat választják, mert talán vagányabbak, a lányoknak pedig minden jól áll. :))

Minden lánc egyedi

A borostyán természetes anyag, a láncok kézi megmunkálással készülnek, ezért egyik sem teljesen egyforma. A borostyán szemekben gyakran előfordulnak apró zárványok, levegő buborékok. A termékfotók típusképek, igyekszünk a leginkább jellemző képet közzétenni, de előfordulhatnak árnyalatbeli és formai különbségek.

Miért itt vegyem meg?

  • Mert láncainkat a legjobb minőségű balti borostyánból készítik megbízható litván kézművesek.
  • Mert mi is megbízhatóak vagyunk (és gyorsak), és mindent megteszünk vásárlóink elégedettségéért.
  • Mert a lánc hosszát Te választhatod meg.
  • Mert ha több láncot vásárolsz, kedvezményt kaphatsz.
  • Mert kockázat nélkül kipróbálhatod a láncokat: ha két héten belül nem tapasztalnál változást, visszaadjuk az árát. A pénzvisszafizetési garancia feltételei és további hasznos információk (GYIK) az alábbi linken találhatók.
  • Mert 6 hónap garanciát vállalunk a láncokra (tudnivalók itt)
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack