Borostyánlánc

Fájdalomcsillapítás? Természetesen!

zöld hétfő

ikon kártya

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


Más is kellene a babának?

Segíthetünk?

Skype Me™!

A SKYPE segítségével ingyenes telefonhívás vagy chat kezdeményezhető.

Online fizetési partnerünk a PayPal, a világ legnagyobb internetes fizetési rendszere. (A PayPal-ról magyarul itt olvashat)

Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég böngészi

mystat

MÉRETVÁLASZTÁS

Azért forgalmazunk többféle méretű bébiláncot, hogy mindenki kiválaszthassa a babája számára a legkényelmesebbet. Bébi méret: 29-34cm, gyermek 34-40cm, felnőtt: 45-55cm

Segítség a méret kiválasztásában (link)

VESZÉLYES?

A borostyán lánc nem játékszer, csak felügyelet mellett viselje a baba!
Fontos a megfelelő méretválasztás is, kerüljük a túl hosszú láncot, ne tudja a szájába venni a gyermek, mert az esetlegesen leváló szemek, darabok fulladást okozhatnak.

Érdekességek, információk a borostyánról

Ebben a menüben a borostyánkőről, a borostyánláncokról és hatásukról szóló cikkeket gyűjtöttünk össze. Nagyrészt külföldi oldalakon talált cikkeket fordítottunk le, ezért a tartalmukért nem vállalunk felelősséget, de bízunk benne, hogy érdekes és hasznos olvasmánynak bizonyulnak.Méretválasztás

 

A bébiláncoknál a biztonság érdekében nagyon fontos, hogy megfelelő méretet válasszunk, mert a túl rövid lánc kényelmetlen lehet a babának, a túl hosszú viszont balesetveszélyes.

Mi mindenképpen azt javasoljuk, hogy egy saját nyaklánc (vagy madzag) és egy mérőszalag (vagy vonalzó) segítségével mérd meg, hogy mi az a hosszúság, ami kényelmes a babának. Ne a baba nyakkerületét mérd meg, hanem azt, hogy mennyire lógjon le a lánc.

Bővebben... [Méretválasztás]
 
Segítség a típus kiválasztásában

 

6 féle típust forgalmazunk a szemek kialakítása szerint. (A képekre kattintva megnyithatók nagyobb méretben.)

A különböző típusok hatása megegyezik, az eltérés a borostyán szemek méretében, csiszolásában van. Az "A", "G", "O" cikkszámú láncok vannak legjobban lekerekítve, a "B" cikkszámúak szemei is nagyrészt gömbölydedek, de előfordulhatnak köztük oválisabb, hegyesebb szemek is. A "C" és "R" cikkszámú láncok szemei között sok a szúrósabb, hegyes szem.

Bővebben... [Segítség a típus kiválasztásában]
 
Néhány perc az RTL Klubbon
 
Gyakori kérdések és válaszok a borostyánnal kapcsolatban

Hogyan működik, veszélyes-e, számít-e a hatás szempontjából, hogy milyen a színe, hogyan lehet tisztítani...
- összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amit a vásárlóink kérdezni szoktak.

 

Bővebben... [Gyakori kérdések és válaszok a borostyánnal kapcsolatban]
 
A borostyán kezelése

A borostyánra ugyanúgy kell vigyázni, mint minden értékre. Fontos figyelnünk a kemikáliákra és az oxidációra.

Bővebben... [A borostyán kezelése]
 
Valódi vagy hamis borostyán?

Napjainkban sajnos eléggé elterjedt a borostyán hamisítása. A cikkből megtudható, melyek a leggyakoribb hamisítási módok, és hogyan lehet megállapítani, hogy valódi-e a borostyán.

Bővebben... [Valódi vagy hamis borostyán?]
 
Balti Borostyán bébilánc fogzásra
A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére...
Bővebben... [Balti Borostyán bébilánc fogzásra]
 
Borostyán nyaklánc a fogzási fájdalom enyhítésére (Blikk)
A  borostyán a népi gyógyászat szerint támogatja a szervezet saját immunképességét, így számos bőrbetegségre (neurodermitis, ekcéma), allergiára, bronchitisre is alkalmazzák. A bébi-borostyánláncnak Ausztriában, Németországban és Svájcban régóta nyugtató, fájdalomcsillapító hatást tulajdonítanak (ott még gyógyszertárakban is kapható), ezért a kisgyerekek fogzásakor is használják.
Bővebben... [Borostyán nyaklánc a fogzási fájdalom enyhítésére (Blikk)]
 
Borostyán nyaklánc fogzásra

A Free Press Release cikke a borostyánról, hatásairól, hatásmechanizmusáról.
„A valódi borostyán 100%-ban természetes, gyógyszer-mentes alternatívája a gyógyításnak, a fájdalomcsillapításnak, a nyugalomnak és a békének."

Évszázadokon át a fájdalomcsillapítás természetes gyógymódjaként használták, hogy gyors enyhülést biztosítson és erősítse a szervezet saját immunrendszerét. A borostyán gyógyászati tulajdonságainak jelentőségét számos tudományos kutatás bizonyítja.


Bővebben... [Borostyán nyaklánc fogzásra]
 
Borostyán típusok

A borostyán osztályozásának egyik módja a szín és az átlátszóság szerint történhet. A borostyán színei: sárga, narancs, vörös, fehér, barna, zöld, kékes, és fekete.

Bővebben... [Borostyán típusok]
 


Tényleg használ a borostyánlánc?

A legtöbb esetben igen. Sok szülő visszajelzése alapján általában már néhány nap után észreveszik a pozitív változást. Kevesebb nyűgösség, több alvás... És mindez gyógyszerek nélkül, természetesen.

Hogyan működik?

Nincs rá tudományos magyarázat, csak elméletek. Az egyik szerint a bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajok válnak ki belőle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Egy biztos: nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunrendszert erősítő hatását évszázadok óta ismerik és használják. Ha eddig bevált, egy próbát ma is megér...

Nem veszélyes?

Önmagában nem, de oda kell figyelnünk a babára, mint mindig. A bébiláncokat a maximális biztonságra törekedve, a legnagyobb odafigyeléssel készítik, erős szálra fűzve, szemenkénti csomózással. A baba nem tudja elszakítani, és ha elég rövid a lánc, beleakadni sem tud vele semmibe. Felügyelet nélkül azonban ne hagyjuk kisbabán! Nem játékszer, ne hagyjuk, hogy a baba rágja, húzgálja!

Milyen hosszú legyen a lánc?

A méretválasztáshoz itt találsz segítséget.

Számít a szín?

A hatékonyság szempontjából lényegtelen. Fiúknak gyakrabban a sötétebb és a tarka (multicolor) láncokat választják, mert talán vagányabbak, a lányoknak pedig minden jól áll. :))

Minden lánc egyedi

A borostyán természetes anyag, a láncok kézi megmunkálással készülnek, ezért egyik sem teljesen egyforma. A borostyán szemekben gyakran előfordulnak apró zárványok, levegő buborékok. A termékfotók típusképek, igyekszünk a leginkább jellemző képet közzétenni, de előfordulhatnak árnyalatbeli és formai különbségek.

Miért itt vegyem meg?

  • Mert láncainkat a legjobb minőségű balti borostyánból készítik megbízható litván kézművesek.
  • Mert mi is megbízhatóak vagyunk (és gyorsak), és mindent megteszünk vásárlóink elégedettségéért.
  • Mert a lánc hosszát Te választhatod meg.
  • Mert ha több láncot vásárolsz, kedvezményt kaphatsz.
  • Mert kockázat nélkül kipróbálhatod a láncokat: ha két héten belül nem tapasztalnál változást, visszaadjuk az árát. A pénzvisszafizetési garancia feltételei és további hasznos információk (GYIK) az alábbi linken találhatók.
  • Mert 6 hónap garanciát vállalunk a láncokra (tudnivalók itt)
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack